Skip to content

Metallialan rautainen osaaja

Logpoint toteuttaa kaikki konepajatyöt vankalla ammattitaidolla.

 

Rautaa myös rajan yli!

Toimitamme asiakkaillemme osia ja valmiita tuotteita kotimaahan ja kansainvälisesti. Valmistamiamme osia asennetaan esimerkiksi rakennus- ja kansainvälisessä laivateollisuudessa.

Logpoint Oy on toiminut vuodesta 2005. Yrityksemme valmistaa kaikki tuotteet asiakkaan toiveiden mukaan – nopeasti ja laadukkaasti.

Meillä on pitkä osaaminen lean, tahtituotanto ja imuohjaus -tuotantomenetelmistä.

 

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Joustavuus, nopeus, luotettavuus. Pitkä ja monipuolinen kokemuksenne usealta toimialalta tarjoaa 360-näkymän asiakkaan hyväksi.

Visiomme

Jatkuva toimitusvarmuus ja joustavuus, yksilöllinen palvelu, pitkäaikaisten asiakassuhteiden luonti

Lupauksemme

Aamuksi perille! Korkeatasoisen laitteiston ja osaavan henkilökunnan avulla hoidamme tilaukset ja projektit nopeasti ja laadukkaasti alusta loppuun.

Sopimusvalmistus

Kauttamme onnistuvat ohutlevytöiden lisäksi myös koneistus, hitsaus ja asennustyöt. Asiantunteva tiimimme löytää aina parhaan ratkaisun suunnittelusta lopputuotantoon asti. Toimimme luotettuna ja pitkäaikaisena sopimusvalmistuskumppaninanne.

 Lue lisää 

Kalusto

Nykyaikainen ja monipuolinen konekantamme ja 1000m2 toimitilat mahdollistavat erittäin vaativien ja tarkkojen tilauksien koneistukset.

 Lue lisää 

Logpoint Oy on luotettava, nopea ja monipuolinen metallipaja Turussa.
He osaavat toteuttaa vaativatkin metallituotteet aikataulussa ja laadukkaasti sekä ymmärtävät asiakkaan tarpeet.

Suosittelen vahvasti kaikille meri- ja rakennusteollisuudessa, joilla on tarpeita joko pitkille sarjoille tai muutamille kappaleille erikoistoimituksia.

Kimmo Häkkänen, Provision Master Oy:n Toimitusjohtaja.

 

Ota yhteyttä niin jutellaan!